FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Republicii Nr 3, Vatra Dornei, Suceava / Vezi pe harta
Telefon: +4 0751 214 844

Skip to Content

Scurt istoric

Cladirea Hotelului Carol datează încă din 1896 când, odată cu refacerea și modernizarea stațiunii balneare și în urma audiențelor primarului Vasile Deac la Curtea Imperială, a început construcția actualului hotel împreună cu Stabilimentul Balnear, Cazinoul, Palatul Comunal și clădirea Izvorul Sentinela.

Monument istoric

Clădirea era destinată inițial tratamentului balnear și făcea parte din Stabilimentul Balnear. Renovarea și restaurarea acestui monument istoric a fost făcută prima oara în 2002 când a fost transformat în Hotel Carol categoria 3 stele (spațiu de cazare de 17 camere, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, gradină de vară și parcare proprie).

Dupa 10 ani clădirea urmează un amplu proces de renovare și modernizare urmând ca Hotel Carol să devină un hotel de 4 stele păstrând stilul caracteristic austro-ungar care l-a consacrat. Spațiul de cazare se modifică din 17 in 15 camere pentru a face loc unui centru wellness & spa (Carol Wellness & Spa). De asemenea restaurantul este renovat și mărit la o capacitate de 120 de locuri. Parcarea este și ea modificată iar gradina de vara va fi compusă dintr-o terasă acoperită și un spatiu de joacă pentru copii amenajat special. Pe lângă serviciile obișnuite de cazare, restaurant și gradină de vară, Hotel Carol pune la dispozitie un centru Wellness & SPA care oferă servicii de remodelare corporală, saună finlandeză, saună prin infrarosii, salină, jacuzzi, aromoterapie, cromoterapie, meloterapie și un centru de înfrumusețare (coafura, frizerie, manichiura – pedichiura).

Back To TopBack To Top