FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Republicii Nr 3, Vatra Dornei, Suceava / Vezi pe harta
Telefon: +4 0751 214 844

Skip to Content

Camere

Hotel Carol va pune la dispozitie 15 camere la standarde de 4*.
Arhitectura austro – ungară a hotelului, împreună cu stilul ”vintage” se îmbina cu confortul tehnologiei moderne, creand astfel un mediu placut si odihnitor.

Camerele noastre

Decorată într-un stil unic cu mobilier tip ”vintage”, camera dublă dispune de LCD TV prin cablu, minibar, telefon, încălzire, mochetă, garderobă/dulap, duş, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă și serviciu de trezire.

WIFI
gratuit
Tip(uri) de pat
1 pat dublu
Suprafata
25 m²

Decorată în acelasi stil unic cu mobilier tip ”vintage”, cu o suprafata mai mare ca cea dublă, garsoniera dispune de LCD TV prin cablu, minibar, telefon, încălzire, mochetă, garderobă/dulap, duş, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă și serviciu de trezire.

WIFI
gratuit
Tip(uri) de pat
1 pat dublu
1 canapea extensibila
Suprafata
36 m²

Apartament decorat în culori pastelate cu mobilier unic tip ”vintage”, living spațios cu zonă de relaxare, LCD TV prin cablu, minibar, telefon, încălzire, mochetă, garderobă/dulap  și serviciu de trezire. Baia privată este dotată duş, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă iar unele camere au și balcon.

WIFI
gratuit
Tip(uri) de pat
1 pat dublu
1 canapea extensibila
Suprafata
42 m²
Back To TopBack To Top