FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Republicii Nr 3, Vatra Dornei, Suceava / Vezi pe harta
Telefon: +4 0751 214 844 / +4 0230 374 690

Skip to Content

Wellness & SPA

Pășește într-un sanctuar al liniștii, armoniei și stării de bine. Lasă-ți grijile afară când intri în universul Carol Wellness & SPA și îmbrățișează experiențele multisenzoriale ale aromelor, ale cromo-melo-terapiilor, ale masajelor, ale tratamentelor corporale, menite să-ți ofere confortul psihic și fizic care te va ajuta să-ți regăsești echilibrul perfect între trup, minte și sulfet.

Terapii corporale

Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie: mesosonix, radiofrecventa, presoterapie si electrostimulare am creat terapii corporale si faciale cu actiuni complexe iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Mesosonix

Citeste mai multe

Mezoterapie virtuală ce acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoză, care se poate efectua atât facial cât și corporal grație celor două capete de tratament. Pentru această terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment si cuperoză.

Tratament ultrasunete ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor:

  • tratament ultrasunete corporal – anticelulitice și antivergeturi;
  • tratament ultrasunete facial – antirid) în profunzime, la 3-4 cm sub nivelul pielii;

CrioCool – stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeză;

Terapie LED – Fotonii de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.

Radiofrecventa

Citeste mai multe

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de Radiofrecvențp Bipolară este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor îmbătrânirii pielii și pentru remodelarea corporală.
Tipuri de tratamente:

  • Lifting facial și modelarea corpului
  • Slăbire și reducerea celulitei
  • Fermitate și întindere
  • Reducerea cicatricilor și a vergeturilor
  • Reînnoirea colagenului

Hidroterapie

Puteti opta pentru o baie salina cu plante pentru un efect de relaxare totala sau pentru un hidromasaj cu uleiuri esentiale sau unul cu alge marine cu proprietati antiinflamatoare, hidratante, regeneratoare si antiaging, toate in cadrul Carol Welness & SPA .

Masaje, impachetari, ritualuri SPA

Rasfata-te cu o varietate de tipuri de masaj, ritualuri SPA pentru tine si partenerul tau sau alege din tratamentele de impachetare pentru a obtine rezultatele dorite.
In cadrul tratamentelor si terapiilor din Carol Welness & SPA folosim doar produse de cea mai inalta calitate

Algologie – produse cu ingrediente 95% naturale, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara silicon, fara propile glicol, fara ftalati sau polietilenglicol. Bruno Vassari, Charme d’Orient, Dermasel, Phytomer.

algol
dermase
charme
brunov
phito
ritual

Tarife Wellness & SPA

Informatii si rezervari